وکیل در ترکیه ؛ چگونه وکیل انتخاب کنیم ؟

چه کسی را می شود وکیل خواند ؟ آیا وکیل ایرانی در ترکیه وجود دارد ؟ آیا در ایران وکیل مهاجرت داریم ؟ در مورد چه مسائلی باید به وکیل در ترکیه مراجعه کرد ؟ قوانین وکالت در ترکیه چیست ؟ آیا برای مهاجرت به ترکیه باید با وکیل مشورت کرد ؟ آیا برای ثبت شرکت در ترکیه نیاز به وکیل دارد ؟ در انتخاب وکیل در ترکیه باید به چه نکاتی توجه کرد ؟

این ها بخشی از سوالاتی است که قصد داریم در این مقاله به آنها بپردازیم و به شما عزیزان توضیح بدهیم که چقدر انتخاب وکیل مساله ای مهم و قابل اهمیت است و وقتی قرار است شما اینکار را در مورد کشور دیگری انجام دهید اهمیت آن دو چندان می شوید، پس با خواندن این نوشته و صرف تنها چند دقیقه به اطلاعات کامل در این زمینه آگاهی پیدا کنید.

چگونه میتوانم در کشور ترکیه وکیل شوم و پروانه وکالت دریافت کنم؟

در کشور ترکیه برای وکیل شدن در ابتدا باید شهروندی ترکیه را دارا باشید یا از طرق مختلف مانند سرمایه گذاری یا اجازه کار تابعیت ترکیه را اخذ کنید ،سپس باید فارغ التحصیل یک دوره کارشناسی چهارساله در دانشکده حقوق باشید.

هر فارغ التحصیل از دانشکده حقوق در صورت تمایل به کار به عنوان وکیل باید یک سال کارآموزی حقوق را بگذراند. به این گونه افراد «کارشناس حقوقی» می گویند. وکلای دادگستری باید شش ماه اول را در دادگاه های مختلف کارآموزی کنند و شش ماه دوم را با یک وکیل با پنج سال سابقه وکالت کار کنند.

شاغلین حقوقی که دوره کارآموزی را می گذرانند در کانون وکلا ثبت نام می کنند و از حقوق و اختیارات وکالت استفاده می کنند.پس از یک دوره کارآموزی به مدت یک سال، وکیل پروانه وکالت خود را دریافت نموده و کار خود را شروع می کند. در هر استان ترکیه یک کانون وکلا وجود دارد. وکلا فقط می توانند در یک استان در کانون وکلای دادگستری ثبت نام کرده و به کار او بپردازند.

بزرگترین کانون وکلای ترکیه در استان استانبول است. از آنجایی که استقلال برای وکلا حیاتی است، رابطه کانون های وکلا و وکلا یک رابطه مافوق و زیردست نیست.

کانون های وکلا تلاش می کنند تا همبستگی حرفه ای بین وکلا را فراهم کنند، از حقوق وکلا حمایت کنند و اطمینان حاصل کنند که وکلا وظایف خود را مطابق با وظایف خود انجام می دهند.

ما در تراست گلوبال با بهره گیری از دپارتمان های مختلف مشاوره ،تحصیلی ،امور حقوقی و …صفرتاصد این امر را برای شفافیت ،سرعت و سهولت در کنار شما خواهیم بود

وکیل آنلاین

 

به چه کسی وکیل می گویند ؟

وکیل کسی است که از طرف شخص دیگری – اعم از حقوقی یا حقیقی – به موجب عقد وکالت برای انجام کاری مأمور می‌شود. وکالت یک عقد جایز است که در چارچوب مقررات قانون مدنی منعقد می‌شود و طرفین آن وکیل و موکل نامیده می‌شوند. این فرد متعهد می شود که در تمامی مسائل حقوقی شما همراه تان باشد و در انجام کار های کوشا باشد. در قانون جمهوری اسلامی وکیل دادگستری بعد از به پایان رساندن تحصیلات دانشگاهی، با شرکت در آزمون وکالت و گذراندن ۱۸ ماه کارآموزی موفق به اخذ پروانه وکالت از کانون وکلاء دادگسترى مى شود.

نکته مهم و حائز اهمیت این است که هر شخصی که خود را وکیل خطاب کند عکسی با مشخصات زیر باید داشته باشد.

کارت وکالت در ترکیه

برخی از اصول حرفه وکالت

  • وکالت و شفافیت

یک وکیل باید در مسیر حرفه خود شفاف باشد و موکل خود را در جریان تمام مراحل فعالیت خود قرار دهد. در صورت درخواست موکل، وکیل باید یک نسخه از اسناد موجود در پرونده را ارائه دهد. همچنین وکیل باید موکل خود را از نتایج احتمالی پرونده و همچنین نظر حقوقی خود در مورد روند پرونده مطلع کند.

  • رازداری الزام وکیل

    یک وکیل باید هر گونه اطلاعات در مورد موکل را محرمانه نگه دارد. حرفه وکالت مبتنی بر اعتماد متقابل است. بنابراین، وکیل باید تمام جزئیات پرونده ای که به او اطلاع داده شده را مخفی نگه دارد. تعهد محرمانه بودن وکیل شامل امتناع از شهادت علیه موکل خود نیز می شود. تعهد محرمانه بودن برای وکلا بی نهایت است. حتی او از شغل خود استعفا می دهد، وکیل نمی تواند اطلاعات مربوط به موکل را افشا کند.

  • وکیل طرف یک پرونده نیست

    وکیل کسی نیست که طرف دعوی باشد. وکیل ضمن وکالت از موکل خود معیارهای قانونی و ادب را در نظر می گیرد.
    از چنین نگرش هایی که باعث شود او به عنوان یکی از طرفین پرونده تلقی شود، اجتناب می کند. وکلا وظیفه قانونی دفاع را انجام می دهند.
    وکیل باید از سخنان و اعمالی که شامل دفاع نمی شود خودداری کند. وکیل باید خود را از دعوا و درگیری بین طرفین به دلیل پرونده خارج کند. بنابراین، او ممکن است عینی باشد و احتمال بیشتری دارد که پرونده را حل کند.

پرونده حقوقی در ترکیه

مواردی که شما نیازمند وکیل در ترکیه هستید:

  •   مهاجرت به ترکیه :
    ر پروسه مهاجرت به ترکیه ممکن است شما به وکیل نیاز پیدا کنید. حال ممکن است مثلا این نیاز در اخذ ویزای مهاجرتی باشد (که وکیل می تواند در رابطه با نحوه انجام این کار و مدارک مورد نیاز آن به شما کمک کند)، یا در موارد دیگری از جمله خرید ملک و استخدام و …
  •  اخذ شهروندی ترکیه :
    در این رابطه نیز در صورتی که 5 سال است در ترکیه با اجازه کار و پرداخت حق بیمه زندگی می کنید و یا اقامت شما براساس خرید ملک بوده و خروجی بیش از مدت قانونی نداشتید و تمام شرایط مورد نیاز برای شهروندی ترکیه را دارید، در ظاهر نیازی به وکیل نخواهد بود اما ممکن است شما نیاز به دانستن برخی از تغییرات یا بخشنامه های قانونی روز که از آن بیخبر هستید و یا با مسائل حقوقی که سد راهتان می شود برخورد کنید در این صورت باید حتما از یک وکیل دادگستری کشور ترکیه کمک بگیرید.
    حال سوالی که پیش می آید این است که آیا برای اخذ شهروندی ترکیه می توانم از یک وکیل مهاجرتی خارجی کمک بگیرم؟ جواب”خیر”است.
    زیرا وکیل در ترکیه تعریف دارد و اولین شرط آن شهروند بودن است ،دوم اینکه باید دوره چهارساله کارشناسی حقوق در ترکیه را گذرانده باشد ،سوم اینکه باید دوره کارآموزی وکالت را دیده باشد تا موفق به اخذ پروانه وکالت از کانون وکلای ترکیه که (بارو) نامیده میشود را دریافت کرده باشد ،البته در صورتی وکیل ، خارجی باشد مانعی ندارد که موفق به اخذ شهروندی ترکیه شده و مراحل اشاره شده فوق را گذرانده باشد یا موسسه مشاوره خارجی و مهاجرتی مخاطب شما باشد که وکیل ترک در استخدام آن باشد که باید مدارک و تاییدیه های لازم از دولت ترکیه را داشته باشد. به هر صورت، شاید بتوان گفت مهمترین چیز این است که وکیل شما دارای مجوز های لازم و تجربه کافی در این زمینه باشد و قبل تر به افراد زیادی در این زمینه کمک کرده باشد.
  • خرید ملک در ترکیه :
    شاید این سوال پیش بیاید که وکیل در این زمینه چه کمکی می تواند به من بکند؟
  • اولین مورد مشاوره وکیل در تهیه و تایید مدارک  بررسی آنهاست. در چنین معامله ای نیاز به ترجمه و تایید مدارک مختلفی از جمله پاسپورت و مدارک شناسایی معتبر،و مدارک ثبتی دیگر خواهد بود.
  • قوانین و مقررات می توانند گاها برای شما گیج کننده یا دست و پا گیر باشند، و با وجود وکیل این موانع مرتفع شده و مثلا وکیل می تواند به شما در مسائل مرتبط با محدودیت های خرید ملک در مناطق مختلف ترکیه برای خارجیها و همچنین استعلام و تایید ملک در سامانه ثبت املاک یاری دهد.
  • در نهایت در خود پروسه انجام معامله و مخصوصا بحث پرداخت وکیل می تواند کمک کننده باشد: از انتقال پول گرفته،درج نکات حقوقی در حواله بانکی تا پرداخت مالیات و بقیه موارد مربوط به هزینه ها.
  • ثبت شرکت در ترکیه :

    با توجه به این که فرآیند ثبت شرکت در ترکیه به خصوص برای ایرانیها می تواند پیچیدگی های خاص خود را داشته باشد، وکیل  برای ثبت شرکت بسیار کمک کننده خواهد بود. اول از همه، او می تواند به شما در انتخاب نوع شرکتتان کمک کند؛ چرا که این کار باید با دیدی آینده نگرانه انجام شود (شاید شرکت شما شرکت شخصی ،با مسئولیت محدود، یا سهامی باشد). در وهله بعد او می تواند در تهیه مدارک مختلف نیز به شما کمک کند. همچنین وکیل می تواند خود پروسه ثبت شرکت (از پر کردن فرم ها تا بقیه موارد قانونی) را برای شما بسیار آسان تر کند. در نهایت، شما برای رفع و رجوع کردن مسائل مالیاتی نیاز به یک وکیل و حسابدار رسمی کشور ترکیه حرفه ای خواهید داشت.
  • طرح و پیگیری انواع دعاوی حقوقی و کیفری :

    وکیل می تواند به عنوان نماینده شما در دادگاه های ترکیه حضور پیدا کند. او همچنین می تواند پروسه ترجمه و ارائه مدارک را تسریع کند. اما علاوه بر دفاع از حقوق شما (حقوق فردی، حقوق ملکی و …) و دیگر مواردی که گفته شد، شاید مهمترین کاری که وکیل می تواند بکند مشاوره به شما در خصوص نحوه تنظیم شکایت، مذاکره با طرف مقابل و دفاع در دادگاه باشد.
  • ازدواج در ترکیه :
    همانند بقیه مواردی که گفتیم در اینجا نیز وکیل می تواند در فرآیندهای مختلف مثل ترجمه و تهیه مدارک مورد نیاز (احراز هویت، وضعیت تاهل و …) ، مشاوره حقوقی (قوانین ازدواج، حقوق و تعهدات دو طرف، و …) ، و در نهایت ثبت ازدواج بسیار موثر باشد
وکیل در ترکیه

چرا به وکیل نیاز داریم ؟

امروزه مشاهده می کنیم که در کشور های مختلف هر خانواده یک وکیل دارد تا در موارد مختلف آنها را راهنمایی و همراهی کند. اما متاسفانه در بین ما ایرانیان به خاطر دخالت افراد غیر متخصص و مشاوره دادن های غلط و گمراه کننده، میزان مراجعه افراد به وکیل برای امور مختلف از جمله مهاجرت کمتر از حد مطلوب است. حال وقتی شما در ترکیه به سر می برید یا قصد رفتن به آن کشور را دارید باید بدانید که اگر به قوانین کشور  ترکیه آگاه نباشید ممکن از متحمل خسارت های جبران ناپذیری بشوید. با توجه به تغییرات جدید قوانین مهاجرت و مسائلی که به تازه واردان مربوط می شود شما قطعا به وکیل در ترکیه احتیاج پیدا می کنید، فردی توانا و با سابقه که بتواند بهترین مشاوره را در مسائل مختلف ارائه دهد.

مواردی که شما نیازمند وکیل در ترکیه هستید :

  • مهاجرت به ترکیه
  • اخذ شهروندی ترکیه
  • خرید ملک در ترکیه
  • ثبت شرکت در ترکیه
  • طرح و پیگیری انواع دعاوی حقوقی و کیفری
  • ازدواج در ترکیه
دادگاه در ترکیه

قوانین ترکیه در زمینه وکالت

باید بدانید که شرایط گرفتن وکیل در ترکیه مشابه ایران است با داشتن کمی اختلاف در بعضی از موارد که مهمترین آنها را برای شما ذکر می کنیم. شرایط اخذ پروانه وکلات در ترکیه مثل قوانین جمهوری اسلامی ایران است با این تفاوت که دوره کارآموزی در این کشور دو سال می باشد، محدودیتی برای تعداد وکلا در حوزه های مختلف در ترکیه وجود ندارد و وکلا در ترکیه تقاضای پروانه وکالت خود را به کانون می دهند و پس از تکمیل پرونده فرد متقاضی اگر تقاضا قبول شود دوران کارآموزی شروع می شود.

انتخاب وکیل مناسب

وکالت تسخیری در ترکیه

وکالت تسخیری در ترکیه مجانی و بدون هیچ پیش شرطی انجام می شود اما چون تعداد دعاوی جزائی زیاد نیست و شمار وکیل در استانبول و آنکارا هم به میزان تعداد دادگاه ها و پرونده های موجود هست بنابراین به هر وکیل دادگستری ترکیه در مدت یک سال، نهایتا یک یا پرونده تسخیری رجوع داده می شود، که البته این مساله برای وکلا در ترکیه مشکلی ایجاد نمی کند.

حق الوکاله وکیل در ترکیه

بر اساس ماده ۱۶۸ قانون وکیل می تواند با موافقت و تایید موکلش هر مدل قرارداد در مورد با حق الوکاله خود با موکل خود منعقد کند اما در غیر این صورت طرفین مجبورند از تعرفه های مصوب کانون وکلای ترکیه استفاده کنند. همچنین در ماده ۱۷۱ قانون ذکر شده اگر موکل  اقساط حق الوکاله را به وکیل خود پرداخت نکند وکیل می تواند از وکالت موکلش استعفا دهد و موکل حق پس گرفتن آنچه تا آن زمان پرداخت کرده است را ندارد. پس حتما مد نظر داشته باشید که اگر وکیل در ترکیه گرفتید نسبت به پرداخت اقساط حق الوکاله اش جدی باشید.

 

جاذبه های طبیعی ترکیه

در انتخاب وکیل در ترکیه باید چه نکاتی را مد نظر قرار دهیم ؟

اول از همه باید تمام تلاش خود را بکنید به افرادی مراجعه کنید که تمامی مدارک و جواز مورد نیاز در این زمینه را دارند، چرا که این روزها افرادی سودجو با وکیل و مشاور خواندن خود، متقاضیان در این زمینه گمراه و بعضا متحمل هزینه های جبران ناپذیری می کنند.

مساله بعدی که باید به آن توجه کنید آن است که مجموعه ای که از آن ها خدمات حقوقی می گیرید چقدر تجربه دارند و متعبر هستند، ممکن است شما کار شما انجام شود اما با هزینه ای بالا و در زمان زیاد، پس شما باید به افرادی رجوع کنید که سال ها در این زمنیه تجربه دارند و می توانند به شما تضمین دهند که کار شما را با موفقیت به پایان می برند.

نکته پایانی این است در این روز ها وکالت کاری سخت و حرفه ای است و نیازمند تجربه و تلاش زیادی می باشد، پس در انتخاب وکیل در ترکیه سخت گیر باشید اما  اگر بعد از انتخاب تان به او اعتماد کنید، رو راست باشید، بیهوده مانع کار ها نشوید و در پرداخت حق الوکاله هم خوش قول باشید و  به عهد خود عمل کنید.

هزینه های زندگی در شهر برلین

چرا تراست گلوبال ؟

موسسه حقوقی و تجاری تراست گلوبال با اسمی آشنا در این حوزه و سابقه ای درخشان می تواند پاسخگوی نیاز های شما باشد. وکلای ما متعهد، با تجربه و سخت کوش هستند. ما در تمامی مراحل کنار شما خواهیم بود. شما می توانید در همین لحظه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره رایگان ما در زمینه های مختلف بهره مند شوید.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری مطلب: