در این صفحه می خوانید:
دغدغه های افتتاح حساب ارزی
افتتاح حساب ارزی در ایران برای بسیاری از افراد ممکن است با چندین دغدغه و چالش همراه باشد. در ادامه به برخی از این دغدغهها اشاره میکنم:
1- محدودیتهای قانونی و نظارتی: یکی از اصلیترین دغدغهها برای ایرانیان، محدودیتها و مقرراتی است که بانک مرکزی ایران و سایر نهادهای مالی بر روی حسابهای ارزی اعمال میکنند.
این محدودیتها میتواند شامل نوع ارزهایی که میتوانند در حساب ارزی نگهداری شوند و همچنین محدودیتهایی در انتقال وجه به خارج از کشور باشد.
2- نوسانات نرخ ارز: نرخ ارز در ایران به دلیل مسائل اقتصادی و سیاسی متغیر است. این نوسانات میتواند تأثیر زیادی بر ارزش پول موجود در حساب ارزی بگذارد و باعث نگرانیهای زیادی برای افرادی که قصد افتتاح حساب ارزی دارند، شود.
3- کارمزدها و هزینهها: بانکها و مؤسسات مالی ممکن است کارمزدهای بالایی برای افتتاح و نگهداری حسابهای ارزی دریافت کنند. این هزینهها میتواند شامل کارمزد انتقالات بینالمللی، هزینههای تبدیل ارز و هزینههای مدیریت حساب باشد.
4. دسترسی محدود به خدمات بینالمللی: به دلیل تحریمهای بینالمللی، بانکهای ایرانی به سیستمهای بانکی جهانی مانند سوئیفت دسترسی محدودی دارند. این امر میتواند باعث مشکلاتی در انتقال وجه به حسابهای خارجی یا دریافت وجه از حسابهای خارجی و همچنین افتتاح حساب ارزی شود.
5- ریسک تحریمها و بلوکه شدن داراییها: به دلیل تحریمهای بینالمللی، برخی از بانکها و موسسات مالی بینالمللی ممکن است داراییهای مرتبط با حسابهای ارزی ایرانیان را بلوکه کنند، که این امر یک دغدغه بزرگ برای افرادی است که قصد دارند پول خود را در حسابهای ارزی نگهداری کنند.
6- امنیت حسابها: با توجه به نوسانات سیاسی و اقتصادی، برخی از افراد نگران امنیت حسابهای ارزی خود در بانکهای ایرانی هستند و ممکن است ترجیح دهند داراییهای خود را در بانکهای خارجی نگهداری کنند.
با توجه به این دغدغهها، افراد باید قبل از افتتاح حساب ارزی تحقیقات دقیقی انجام دهند و از تمامی مقررات، هزینهها و ریسکهای مرتبط آگاه باشند.
افتتاح حساب ارزی در ترکیه و یا کشور های خارجی مسئله ایست که شاید به دلیل تحریم ها برای ما ایرانیان سخت و همینطور برای بعضی از هموطنان عزیز ضروری باشد. ممکن است شما به دنبال سرمایه گذاری در یک کشور خارجی باشید ، یا اینکه بخواهید خرید آنلاین انجام دهید. از مزایای مسترکارت بهره مند شوید. و همچنین بتوانید با بانک های دنیا در ارتباط باشید.
آیا در همه بانک های ترکیه می توان حساب باز کرد ؟
برخی بانک های ترکیه هستند که برای ایرانیان و با پاسپورت ایرانی برای شما افتتاح حساب ارزی انجام می دهند و مشکلی برای ارتباط با ایرانیان ندارند اما شما برای باز کردن حساب نیاز به کد مالیاتی دارید. و باید در ترکیه کد مالیاتی را دریافت کنید.
آیا حساب فقط باید با لیر باشد، یا می توان افتتاح حساب ارزی در ترکیه نیز انجام داد؟
شما می توانید حساب لیری ، یورویی یا دلاری باز کنید اما با توجه به اینکه حساسیت روی اتباع ایرانی به دلیل تحریم ها زیاد است ممکن است برخی بانک ها با شما همکاری نکنند.
به همین دلیل باید بانک مناسب برای خود را پیدا کنید. و این را هم باید بدانید که بانک های مختلف ترکیه ای هستند که سود های مختلفی می دهند.
این بستگی به مدت زمانی که شما پول را در اختیار بانک قرار می دهید نیز دارد و همچنین مبلغ سپرده شما نیز مهم است.
ما می توانیم برای شما افتتاح حساب ارزی در ترکیه را انجام دهیم و همچنین مسائل مالیاتی و اداری را نیز برای شما پی گیری کنیم و با کمترین هزینه شما صاحب یک حساب بین المللی می شوید که می توانید با آن حتی خرید اینترنتی نیز انجام دهید. و سیستم بانکداری اینترنتی را نیز می توانیم برای شما راه اندازی کنیم که بتوانید حساب های خود را اینترنتی مدیریت کنید.
اگر رقم بالایی که ما در مقاله اقامت ترکیه راجع به آن به تفصیل صحبت کرده ایم در حساب خود سپرده گذاری کنید با یک تیر چند نشان زده اید و حتی امکان گرفتن تابعیت ترکیه نیز می باشد.
در ضمن اگر به فکر اجاره خانه در ترکیه هستید ، افتتاح حساب در ترکیه و همچنین گردش حساب شما می تواند باعث شود که به راحتی بتوانید تمکن مالی خود را برای اجاره خانه نشان دهید.
از مزیت های افتتاح حساب ارزی بانکی در ترکیه می توان به مراوده بی واسطه با یک بانک خارجی ، امنیت بالا با توجه به عدم وجود واسطه و همچنین سرمایه گذاری ارزی در یک جای مطمئن اشاره کرد ، همچنین شما می توانید با تمامی بانک های بین المللی بدون محدودیت معامله کنید و مراوده داشته باشید و در حقیقت تحریم ها را دور بزنید.
ما چگونه خدماتی در زمینه افتتاح حساب ارزی در ترکیه می توانیم برای شما انجام دهیم ؟
شما می توانید افتتاح حساب ارزی بانکی در ترکیه را به طور تمام و کمال به ما بسپارید و بدون نگرانی از قوانین بلند و بالای ترکیه و دوندگی هایی که برای افتتاح حساب در ترکیه نیاز است صاحب یک حساب بانکی در ترکیه شوید.
ما صفر تا صد کار های اداری را از جانب شما انجام خواهیم داد و کد مالیاتی نیز برای شما دریافت می کنیم و حساب را برای شما باز کرده و به شما تحویل میدهیم.
مشاورین ما در هنگام افتتاح حساب ارزی در ترکیه شما را تنها نخواهند گذاشت و علاوه بر همیاری و کمک فکری ، با شما برای افتتاح حساب و انجام کار های شما همراه خواهند بود و شما نگران هیچ چیز نخواهید بود. اگر هنوز هم برای باز کردن حساب در ترکیه شک دارید می توانید با مشاورین و وکلای حرفه ای ما تماس بگیرید. آنها با در نظر گرفتن شرایط شما ، شما را برای رسیدن به خواسته و هدفتان یاری خواهند داد.
پس برای تماس با مشاورین ما می توانید از قسمت ارتباط با ما سایت با ما تماس بگیرید.
بهترین روش دریافت ویزا کارت و مستر کارت فیزیکی
حتماً تا به حال نام دو کارت معروف بانکی ویزاکارت و مسترکارت به گوشتان خورده و یا لوگوی آنها را در تلویزیون و اینترنت دیدهاید یا در سفرهای خارجی بر روی درب رستورانها، کافهها یا سایتهای گردشگری با لوگوی آنها مواجه شدهاید. این در حالی است که به دلیل مقدور نبودن گرفتن ویزا کارت در ایران، دشواریهای حمل پول نقد و چالش تبدیل آن به ارز کشور مقصد در سفرهای خارجی جزو مواردی است که با آن روبرو خواهید شد.
حمل پول نقد یا همان Cash در یک کشور خارجی از امنیت کمی برخوردار بوده و مشکلات گم کردن پول و یا مورد سرقت قرار گرفتن نیز دشواریهای خاصی را برای گردشگران به همراه دارد.
از جنبهای دیگر، معمولاً در اینترنت با پیشنهادهای سفر فوقالعاده به همراه تخفیفهایی عالی و یا حراجیهایی باورنکردنی روبرو میشوید که خرید آنها مستلزم افتتاح حساب ارزی بانکی بینالمللی و دریافت مسترکارت و ویزاکارت است. به همین خاطر، فهمیدن اینکه چگونه مستر کارت بگیریم مزایای زیادی را برای ما به همراه دارد.
متاسفانه طی چند دهه گذشته به دلیل تحریمهای اقتصادی و بانکی مختلف، ارتباط سیستم بانکداری ایران با بانکهای دنیا قطع شده و این موضوع موجب شده تا شهروندان ایرانی و گردشگرانی که قصد سفر به کشورهای دیگر را دارند، با مشکلی به نام عدم امکان گرفتن ویزا کارت در ایران مواجه شوند و نتوانند به نام خودشان کارت بانکی بینالمللی بگیرند.
با ما همراه باشید تا در این مطلب به معرفی انواع ویزاکارت و مسترکارت برای افتتاح حساب ارزی بپردازیم و روشها و مزایای مختلف دریافت مسترکارت متصل به حساب بانکی با اینترنت بانک را به شما توضیح دهیم.
معرفی مسترکارت و ویزاکارت
بنابر اطلاعات اخیر وبسایت Investopedia و اطلاعات بانک مرکزی Federal Reserve در خصوص افتتاح حساب ارزی و مشکلات آن، تا ماه فوریه سال ۲۰۱۹ شهروندان آمریکا به طور تقریبی رقمی معادل ۸۷۰ بیلیون دلار به کارتهای اعتباری بانکها بدهکار هستند و دو شرکت اصلی و بزرگ کارت اعتباری در آمریکا، ویزا Visa Inc. (V) و مستر MasterCard Inc. (MA) محسوب میشوند.
در حالی که این دو کارت اعتباری مشهور بانکی مورد مصرف و خدمات مشابهی دارند و مورد پذیرش فروشگاهها و شرکتهای متعددی در سراسر دنیا هستند، باز هم تفاوتهایی بین این دوکارت وجود دارد که اغلب کاربران از آن بیخبر هستند.
معمولاً شرکتهای ارائهدهنده کارتهای اعتباری نظیر مستر کارت و ویزا کارت، به صورت مستقیم این کارتها را صادر نمیکنند، بلکه اغلب بانکها، اتحادیههای اعتباری و حتی شرکتهای خردهفروش این کار را انجام میدهند. عموماً موسسه مالی صادرکننده، قوانین کارتاعتباری نظیر نرخبهره، هزینهها، جوایز و موارد دیگر را تعیین میکند.
برهمین اساس، زمانی که دارنده کارت اعتباری مسترکارت و ویزاکارت حسابهای خود را به اصطلاح صاف کرده و قبوض خود را پرداخت میکند، به جای کارت اعتباری و یا به اصطلاح credit card، موسسه مالی مذکور تراکنشها و پرداختها را دریافت خواهد کرد.
بر همین اساس، شرکتهای کردیت کارت و یا همان کارتهای اعتباری معروف نظیر ویزا و مسترکارت پس از افتتاح حساب ارزی و دریافت این کارت ها، برای پذیرش کارت از تجار و بازرگانان و کسب وکارهای مختلف به عنوان روش پرداخت، شارژ یا همان سود تراکنش دریافت میکنند.
جالب است که ویزاکارت و مسترکارت خود را به عنوان شرکتهای مالی معرفی نمیکنند، بلکه ویزا کارت خود را یک شرکت تکنولوژی پرداخت و مسترکارت خود را یک کمپانی فناوری در عرصه صنعت پرداختهای بینالمللی به حساب میآورد.
امروزه نه تنها کسب و کارهای مختلف کارتهای اعتباری را مورد پذیرش قرار میدهند، بلکه سرویس و خدماتی نظیر هلدینگ معتبر پیپال PayPal (PYPL) و Square نیز هر روزه به مردم اجازه میدهند، تا از طریق افتتاح حساب ارزی و دریافت ویزاکارت و مستر کارت پرداخت خود را انجام دهند.
در حالی که تفاوتهای موجود در نرخبهره، محدودیتهای اعتباری، طرحهای پاداش و مزایا توسط موسسات مالی صادرکننده کارت کنترل میشود، شرکتهای ویزا و مسترکارت برای همکاری با این موسسات مالی و افتتاح حساب ارزی بیشتر با یکدیگر رقابت میکنند.
ویزاکارت و مسترکارت مزایای مشخصی نظیر شناسایی دزدی و جلوگیری از جعل، بیمه سفر، اجاره ماشین و یا حفاظت از خرید را به عنوان امتیاز و موضوعی انگیزشی ارائه میدهند.
در عین حال، کارتهای اعتباری نوع بیزینس و تجاری این شرکتها، مشتریان خود را از تخفیفهای مشخصی در هتلها، خطوط پرواز و همچنین پمپبنزین و گاز برخوردار میسازند.
همچنین در برخی موارد، تجار و بازرگانان میتوانند براساس میزان تراکنشهای خود، بر سر هزینههای معمول با کمپانیهای کردیتکارت ویزا و مسترکارت در خارج از کشور مذاکره کنند.
ویزا کارت | visa card :
عموماً شرکت ویزا Visa سه سطح عضویت ابتدایی base ، متوسط signature و پیشرفته infinite را برای افتتاح حساب ارزی به کاربران ارائه میدهد. این شرکت در مقایسه با مسترکارت از پوشش بیمه بهتری برای ماشین اجارهای تحت عنوان Loss of Use برخوردار است، اما در عین حال مزایای بیمه خودروی اجارهای در برخی از کشورها نظیر ایران قابل دسترسی نیست.
همچنین کمپانیهای کارتهای اعتباری برای مدیریت وظایف خاص و صرفهجویی در زمان مشتریان، برخی خدمات متفاوت را ارائه میدهند که به بلیط رویداد و جشنواره، رزرو رستوران، پیشنهاد هتل و یا حتی همکاری و کمک در امر خرید هدیه (با دادن سن گیرنده، فیلترهای مختلف و محدودیت هزینه خریدار) منتهی میشود.
مسترکارت | master card :
شرکت مستر کارت نیز دارای ۳ سطح عضویت مقدماتی base، متوسط world و پیشرفته world elite است. شرکت MasterCard پس از افتتاح حساب ارزی، سرویس و خدمات “حفاظت از بازگشت” (Return Protection) را ارائه میدهد که کمتر کارتی نظیر کارت اعتباری signature ویزا این گزینه را به طور گسترده پوشش میدهد.
این خدمت خریدار را قادر میسازد تا در صورت واجد شرایط بودن، جنس خریداریشده را حتی پس از گذشت بیش از ۲ماه پس دهد.
کارتهای اعتباری مسترکارت از خدمات حفاظت از هزینه برخوردار هستند، این بدین معنی است که چنانچه جنسی را با استفاده از مسترکارت بخرید و فروشنده طی ۶۰ روز قیمت آن جنس را کاهش دهد، شرکت مسترکارت مابهتفاوت را به شما بر میگرداند.
اما در موارد دیگر، این دوکارت اعتباری شباهت زیادی به یکدیگر دارند. بسیاری از کارتهای اعتباری بینالمللی که در طرحهای متنوع پاداش بانکی شرکت دارند، میتوانند برحسب تقاضای مشتری از ویزا به مسترکارت و یا بالعکس تغییر یابند.
با شنیدن این مزایا، احتمالاً شنیدن پاسخ این سوال که چگونه مستر کارت بگیریم برای شما جذابیت داشته و کنجکاو هستید که بدانید از چه طریقی میتوان برای گرفتن ویزا کارت در ایران اقدام کرد؟
برای آشنایی بیشتر با مستر کارت و ویزا کارت حتما این مقاله را بخوانید
تفاوت کارت های Pre-Paid، دبیت و کردیت کارت
در مبحث گرفتن ویزا کارت در ایران باید به این نکته اشاره کنیم که کارتهای Pre-Paid بانکی همانند حساب مجازی ویزا کارت و مستر کارت که به آن اشاره شد، از نوع حساب معین دارای سقف بودجه و محدود بوده که مشابه ایرانی آن کارتهدیه و یا همان گیفتکارت بانکی است.
حساب و کارت بانکی Pre-paid (از پیش پرداختشده) از تمامی امکانات یک حساب کامل ویزا کارت و مستر کارت برخوردار نبوده و تنها برای خرید اینترنتی و رفع نیاز مقطعی کاربر قابل استفاده است.
بنابراین، در کنار پرداختن به این موضوع که چگونه مستر کارت بگیریم باید به نوع مجازی و یا فیزیکی و Pre-paid بودن کارت بانکی توجه داشته باشیم. در این میان، بحث کردیت کارت و دبیت کارت موضوعی متفاوت است که در ادامه به توضیح آنها میپردازیم:
به طور معمول هر یک از انواع Credit Card و Debit card با شماره کارت ۱۶رقمی، تاریخ انقضا و شماره شناسایی شخصی (PIN)هستند و در نگاه اول بسیار شبیه به هم به نظر میرسند. اما وجود برخی از تفاوتها موجب میشود تا خیلی سریع نظرتان را راجع به این دو نوع کارت بانکی عوض کنید.
کارتهای دبیت به مشتریان خود این اجازه را میدهند تا از منابع مالی سپرده در بانک خرید کرده و یا آنرا خرج کنند.
اما کردیتکارت Credit card به مشتریان خود این اجازه را میدهد تا برای خرید اقلام و یا دریافت وجه نقد، تا سقف مشخصی از بانک صادرکننده کارت، پول قرض نمایند.
به استثنای ایران که ماهیت کارتهای بانکی عموماً دبیت کارت و یا گیفتکارت است، در بسیاری از کشورهای دنیا، افراد از هر دو نوع کارت بانکی کردیت و دبیت در معاملات و خریدهای روزمره خود استفاده میکنند. در ادامه با جزئیات بیشتری تفاوتهای Credit Cards و Debit Cards و شرایط گرفتن ویزا کارت در ایران را مورد بررسی قرار میدهیم.
کردیت کارت Credit Card :
کردیت کارت ویزا و مستر، کارت بانکی است که توسط موسسه مالی و اعتباری (معمولاً بانک) صادر میشود و دارنده آن را مجاز به قرضگرفتن از بانک مربوطه مینماید.
از این رو فرد دارنده کردیتکارت با قرض گرفتن از بانک با این موضوع موافقت میکند که طبق ضوابط و مقررات بانکی، پول را در مدت زمان معین و با سود بانکی پس دهد. عموماً کارتهای اعتباری یا همان کردیت کارت در ۴حالت برای متقاضی صادر میگردند:
- کارتهای استاندارد Standard که به سادگی خط اعتباری کاربر را گسترش میدهد.
- کارتهای پاداش Rewards که خدماتی نظیر برگشت نقدی بخشی از پول یا همان cash back ، امتیاز سفر و سایر مزایا را به مشتریان ارائه میدهد.
- کارتهای اعتباری ایمن و تضمینی Secured نیازمند سپرده نقدی اولیه است که توسط صادرکننده کارت به عنوان وثیقه نگهداری میشود.
- کارتهای شارژی Charge cards که هیچ گونه سقف و محدوده هزینه از پیش تعیین شدهای ندارد، اما اغلب این اجازه را نمیدهد تا مانده حسابهای پرداخت نشده از ماهی به ماه دیگر موکول شود.
کاربران و مشتریان کارت اعتباری امکان برداشت پول، دریافت تخفیف، امتیاز سفر و بسیاری از مزایای دیگر را دارند که برای دارندگان debit دبیتکارت (سپرده) که از انواع کارت پاداش rewards استفاده میکنند، غیرقابل دسترس است.
کارت بانکی دبیت Debit Card :
دبیتکارت نوعی از کارت بانکی برای پرداخت است که به جای استفاده از وام بانکی، با کسر مبلغ مستقیم از حساب بانکی کاربر، پرداختها را انجام میدهد.
کارتهای Debit زمانی که توسط پردازندههای اصلی پرداخت ویزا و مستر کارت صادر میشوند، تسهیلات و آسودگی کارتهای اعتباری کردیت و مزایای محافظتی مشابه را به کاربر ارائه میدهند.
در کنار نوع استاندارد دبیتکارت، در مجموع دو نوع دبیتکارت بدون نیاز به حساب پسانداز و ارزیابی وجود دارد:
- دبیتکارت استاندارد که از حساب بانکی شما برداشت میکند.
- کارت انتقال مزایای الکترونیکی (EBT) که توسط آژانسهای ایالتی و فدرالی صادر میشود و به کاربران واجد شرایط این امکان را میدهد تا با استفاده از مزایای بانکی خرید کنند.
- دبیت کارت از پیش پرداختشده Prepaid بدون دسترسی به حساب بانکی به دارنده آن این اجازه را میدهد تا سقف مجاز تعیینشده و موجود در کارت، خرید اینترنتی انجام دهد.
معمولاً مشتریان صرفهجو بخاطر نداشتن هزینههای مرتبط، تمایل به استفاده از دبیتکارت دارند و تنها در صورت استفاده بیشتر از موجودی حساب بانکی، متحمل پرداخت هزینههای اضافه برداشت میشوند.
افتتاح حساب ارزی در کشور امارات
افتتاح حساب ارزی در کشور امارات متحده عربی برای افراد خارجی امکانپذیر است و شرایط و مراحل آن نسبت به دیگر کشورها ممکن است کمی متفاوت باشد. در امارات، بانکهای مختلفی خدمات حساب ارزی را ارائه میدهند و بسیاری از آنها به اتباع خارجی نیز اجازه افتتاح حساب ارزی میدهند.
مراحل و شرایط عمومی برای افتتاح حساب ارزی در امارات:
انتخاب بانک: بانکهای بزرگ امارات مانند بانک ملی ابوظبی (NBAD)، بانک اسلامی امارات (Dubai Islamic Bank)، بانک مشرق (Mashreq Bank) و بانک HSBC خدمات حسابهای ارزی را ارائه میدهند. انتخاب بانک مناسب بر اساس نیازهای شما اولین قدم است.
انواع حسابها: بانکها در امارات انواع حسابهای ارزی را ارائه میدهند که شامل حسابهای جاری، پسانداز، و حسابهای سپرده مدتدار میشود. شما میتوانید ارزهایی مانند دلار آمریکا، یورو، پوند انگلیس، و سایر ارزهای بینالمللی را انتخاب کنید.
مدارک مورد نیاز:
- گذرنامه: کپی معتبر از گذرنامه با مهر ورود به امارات.
- ویزا: بسته به نوع اقامت (اقامت موقت یا دائم)، ارائه ویزای اقامت ضروری است.
- اثبات اقامت: قبض آب و برق یا قرارداد اجاره برای اثبات محل سکونت.
- نامه تأییدیه شغلی یا درآمد: برخی از بانکها ممکن است درخواست ارائه مدرکی مبنی بر اشتغال یا درآمد داشته باشند.
- اثبات منبع سرمایه: در برخی موارد، بانکها از شما مدارکی برای اثبات منبع سرمایه درخواستی خواهند داشت.
حداقل موجودی: برخی از بانکها نیاز به حفظ حداقل موجودی دارند. در صورتی که موجودی شما از حداقل مقدار تعیینشده کمتر باشد، ممکن است کارمزد ماهیانه از حساب کسر شود.
حضور شخصی: برای افتتاح حساب، معمولاً لازم است شخصاً در بانک حاضر شوید و تمامی مدارک را ارائه دهید.
مزایا و نکات مهم:
- تسهیلات انتقال ارز: با افتتاح حساب ارزی در امارات، میتوانید به راحتی ارز مورد نظر خود را به حسابهای دیگر در سراسر دنیا منتقل کنید.
- خدمات آنلاین: بانکهای امارات خدمات آنلاین و موبایلی گستردهای برای مدیریت حسابها ارائه میدهند.
- کارمزدها: قبل از افتتاح حساب، نرخهای کارمزد و هزینههای مرتبط با تراکنشهای ارزی را بررسی کنید.
بانکهای اصلی ارائهدهنده حسابهای ارزی:
در امارات متحده عربی، بسیاری از بانکها به خارجیها امکان افتتاح حساب ارزی را میدهند. در زیر چند بانک محبوب معرفی شدهاند:
بانک ملی ابوظبی (First Abu Dhabi Bank – FAB): یکی از بزرگترین بانکهای امارات که انواع حسابهای ارزی و امکانات گسترده برای مدیریت مالی بینالمللی ارائه میدهد.
بانک اسلامی دبی (Dubai Islamic Bank – DIB): خدمات بانکی اسلامی با حسابهای ارزی متنوع و مطابق با اصول شریعت.
مشرق بانک (Mashreq Bank): ارائهدهنده حسابهای ارزی متنوع و تسهیلات انتقال وجه بینالمللی با کارمزدهای مناسب.
بانک HSBC: یکی از بانکهای بینالمللی مطرح که خدمات ارزی پیشرفتهای دارد و به مشتریان جهانی و محلی خدمات ارائه میدهد.
- امارات NBD: بزرگترین بانک در دبی با ارائه انواع حسابهای ارزی و خدمات بانکی دیجیتال.
انواع حسابهای ارزی
بانکها در امارات معمولاً چند نوع حساب ارزی را ارائه میدهند که بسته به نیاز شما میتوانید انتخاب کنید:
حسابهای جاری (Current Account): برای انجام تراکنشهای روزمره به ارز خارجی. این نوع حساب مناسب برای افرادی است که مکرراً به انتقال و دریافت وجه نیاز دارند.
حسابهای پسانداز (Savings Account): برای افرادی که قصد دارند وجوه خود را در حساب ارزی ذخیره کنند و ممکن است سود اندکی از آن دریافت کنند.
حسابهای سپرده مدتدار (Fixed Deposit Account): حسابهای با دوره مشخص که در آنها ارز خود را برای مدتی مشخص سپردهگذاری میکنید و از نرخ سود بالاتری بهره میبرید.